آیت‌الله حسن‌زاده؛ خون جان‌باختگان سانحه هوایی دستاویز مسائل سیاسی نشود

آیت‌الله سید ابوالحسن حسن‌زاده استاد حوزه علمیه خوزستان و دانشگاه در آیین گرامی داشت درگذشتگان سانحه هوایی که امروز دوشنبه 23 دی‌ماه پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: استفاده سیاسی از خون‌های به زمین ریخته مسافران سانحه هوایی خیانت به خانواده‌های درگذشتگان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، آیت‌الله حسن‌زاده بیان کرد: این مجلس یکی از سخت‌ترین و تلخ‌ترین مجالسی است که در آن حضورداشته‌ام.

وی، بیان کرد: هر رخداد و حادثه‌ای ابعاد مختلفی دارد که از جهات مختلف موردبررسی قرار می‌گیرد اما به لحاظ مذهبی این حادثه امتحانی الهی است که سنت خداوند است.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: این سانحه بسیار سخت و دردآور بود. وقتی عزیزی از دست برود خصوصاً اگر جوان و نخبه هم باشد درد آن غیرقابل‌تحمل است و مشاهده کردیم که ایران اسلامی داغدار این سانحه بود.

آیت‌الله حسن‌زاده بابیان اینکه در این ماجرا عقده‌گشایی‌ها زیاد بود، ادامه داد: در این حادثه عقده‌گشایی در مقابل نظام، مقام معظم رهبری و سپاه را بسیار دیدم و این ناحق‌تر از هر مسئله‌ای بود. سپاه در دوران هشت‌ساله جنگ تحمیلی، پس‌ازآن و حتی در سیل اخیر استان خوزستان منشأ اثر بود و در تمامی سختی و دشواری‌ها همراه مردم بوده است.

وی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود از اینکه دولت‌های مختلف تاکنون نتوانسته‌اند راهکاری برای اجتماع و اعتراضات مسالمت‌آمیز مردمی داشته باشند، انتقاد کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه، خاطرنشان کرد: دانشگاهیان وظیفه‌دارند که نسل جوان را هرچه بیشتر با آرمان‌های انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی آشنا کنند؛ جوانان باید بدانند که امریکا دشمن ایران است. باید تلاش کنیم و اعتماد مردم را جلب نماییم و قدر داشته‌هایمان را بدانیم.

گفتنی است این آیین با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولان، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

آدرس کوتاه :