آیین تکریم بانوان ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور دکتر علیمحمد آخوندعلی سرپرست و حجتالاسلاموالمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار شد.
دکتر علیمحمد آخوندعلی در این آیین که صبح روز چهارشنبه ۲۰ بهمنماه در تالار اجتماعات حوزهی ریاست دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: ازخودگذشتگی و پایداری خانوادههای شهدا و ایثارگران همواره یادآور و تداعیکنندهی مظلومیت همراهان سید و سالار شهیدان در دشت کربلا و شجاعت حضرت زینب (س) است.
وی با بیان اینکه در مقابل عظمت و معصومیت حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب (س) کلام قاصر است، عنوان کرد: دختر پیامبر اکرم (ص) پیش از خلقت دنیوی از سوی خداوند در جایگاه آزمایش قرارگرفتهاند؛ آنگونه که در مأثورات آمده است«یا مُمتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ اللهُ الذی خَلَقَکِ قبلَ أن یخلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِما امتَحَنَکِ صابرةً» (ای آزمودهای که آفریدگارت تو را قبل از آفریدنت آزمود و تو را شکیبا یافت).
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: آن زمان که امام حسین (ع) دانستند که خداوند در صحرای کربلا چه چیزی را برای ایشان، خانواده و همراهانشان مقدر کرده است، حضرت فاطمه (س) شاهد بر این رویداد بود و این بخشی از عظمت وجود ایشان است.
آخوندعلی، افزود: خانوادهی شهدا و ایثارگران الگویی برای زنان و دختران جامعه هستند و امید است بتوانند راویان رشادتهای شهدای دوران مبارزات انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس برای جوانان نیز باشند.
در ادامه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز با نکوداشت فرارسیدن دههی مبارک فجر، بیان کرد: امام خمینی (ره) فرمودند «آن زمان که در نهضت انقلاب اسلامی ایران شعار مردم در شهرهای بزرگ و کوچک و روستاها یکسان شد دانستم که انقلاب پیروز است؛ و اینکه میلیونها قلب به یکسو متوجه شوند و میلیونها چشم به یک دلیل اشک بریزند، نشانهای از ارادهی الهی است».
وی افزود: بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران همواره بر حضور زنان در مبارزات پیش از انقلاب تأکید داشتند؛ در ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ ایشان فرمودند « با حضور زنان در کنار مردان درصحنهی مبارزه یقین داشتم که دیگر کار به سرانجام رسیده است».
در پایان با اهدا ء لوح از خدمات این بانوان تقدیر بعمل آمد.